knjiznica_logo

 

KONTAKTNI PODATKI

Knjižnica Črnomelj
Ulica Otona Župančiča 7
8340 Črnomelj

Tel.: 07/305 13 64
Fax: 07/305 13 63
GSM: 040 984 784

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Enota
Krajevna knjižnica Semič

Prosvetna ulica 4
8333 Semič

Tel.:
07/356 84 91
GSM: 040 753 370

 

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Knjige velikanke za mlade bralce

V četrtek, 10. 10. 2019, se je v dvorani Kulturnega centra Semič zbralo veliko otrok, ki so si skupaj s starši in starimi starši ogledali zabavno, smešno in hkrati poučno predstavo čarodeja Sam Sebastiana.
V čarovniško-lutkovni predstavi KNJIGE VELIKANKE nas je čarodej Sam Sebastian popeljal v domišljijski svet pravljic, ki nam jih je predstavil skozi zabavne interaktivne čarovnije in zgodbice, zaupal pa nam je tudi, kakšna je bila njegova prva knjiga. V svoji družbi je imel lutki - ata Smrka in simpatično opico. Čarovniku Samu Sebastianu so pri čarovnijah pomagali tudi otroci. Ob koncu predstave smo v imenu vseh mladih bralcev simpatičnemu čarovniku podarili majhno knjigo – miniaturko z lepimi mislimi in ilustracijami iz Malega princa. Ko jo bo Sebastian prebral, jo bo lahko dal na posebno polico k svojim knjigam velikankam.
Predstava je bila darilo vsem otrokom, še posebej pa otrokom, ki bodo v letošnjem šolskem letu 2019/2020 obiskovali Bralni klub knjižni moljček in Srečanja s knjižničarko, bralna projekta, ki ju organizira Knjižnica Črnomelj. S projektoma želimo najmlajše bralce navdušiti za branje knjig in za obisk knjižnice.
Prireditev je bila zadnja v nizu prireditev, ki so potekala ob letošnjem Tednu otroka v soorganizaciji Kulturnega centra Semič, Knjižnice Črnomelj in Enote vrtca Sonček Semič.